top of page

Foruminlägg

Robban
18 okt. 2021
In Allmänna diskussioner
Hej på er alla! Just nu ligger fokus på att få klart vår nya del i bloggen - "Om Området". Den kommer finnas uppe i menyn och har massor av tips om området och länkar. Det kan handla om affärer, boende, shopping, tjänster m.m. Men även länkar till stränder och övrig information. Vi kommer även att ha en liten "miniguide" till många av dom mindre byarna, som ligger runt omkring Makry-Gialos. Och såklart uppdatera er om saker som är av betydelse för er att veta, t ex om något ändras, byter öppettider eller helt enkelt inte finns kvar till ni kommer på besök. Visst finns det många andra sidor och bloggar som har liknande. Men vi väljer att ha med endast området mellan Koutsouras till Gourdouras. All information på sidorna kommer att vara på Svenska. Länkar till kategorierna kommer att finnas i den drop-down -meny som kommer finnas under "Om Området", vilken vi har klart en del av snart. Samtliga sidor kommer uppdateras kontinuerligt. Så titta in då och då för nya länkar och info. Tack för att ni läser vår blogg! Ha det gott och underbart, så ses vi snart! /Robban & Mia.
0
0
3
Robban
16 feb. 2021
In Allmänna diskussioner
I natt väcktes huset av storm och kastvindar uppåt 70kmh. Kändes som om fönster och ytterdörr skulle blåsa in. Upp och försöka få igång värmen här. Ca 16 grader och tårna kändes som krispiga chips mot klinkergolvet. Som från en signal dånade det strax ovanför oss. Och brakdundret ekade längs berget. Hundar blev vettskrämda och satt i sina filtar, med stirrande ögon stora som tefat. Följande timme small det värre än nyårsafton. Strax efter 8.00 kom även hagel (?) Och trots att vi (än så länge) inte fått samma skyfall och snö som resten av grekland. Har vädret klart gjort sig påmint om att sommaren inte är här än. Uppe i bergen, förbi Pefki och Agios Stefanos. Ligger det snö på hus och vägar. Idag eldas det överallt. Och i dimman av regn och snöblandat regn. Syns rökpelarna som sakta ebbar ut i vinden. Stormen tilltar och ska hålla i sig fram till Torsdag. Det väntas snö här också. Det luktar vinter i luften... Ha det gott på er! Och var rädda om er. /Robban & Vovvarna. P.S. Mia hälsar er alla så gott!
0
0
21
Robban
11 feb. 2021
In Allmänna diskussioner
...Men bara i Appen, än så länge. Kära vänner, följare och alla Kreta älskare. Vi drar igång 2021 med att lansera vår nya app: Kretabloggen -appen. Tanken är att vi ska kunna uppdatera er även om bloggen ligger nere. Eller av andra orsaker. Det är även helt gratis och appen har funktioner som bloggen inte har. T ex kan ni medlemmar chatta mellan varandra. Skicka meddelanden och integrera med oss. Men även fler funktioner vi presenterar framöver. Bloggen kommer aktiveras igen så snart vi kan. Målet är att redan i Mars/April kunna dra igång med nya och spännande inlägg. Vi finns redan på Facebook. Och även på Instagram med taggen #enkelbiljettkreta och även #kretabloggen Vi hoppas att ni trots omständigheterna runt om i världen. Snart kommer att få sätta er på planet. För att inom 4 timmar senare landa här på Kreta. Fram till dess ska vi försöka och mätta er med vackra, läckra och spännande upplevelser via våra inlägg. Ta hand om er. Och läs gärna alla gamla inlägg och håll er uppdaterade. Varma, härliga hälsningar, Mia & Robban.
0
0
20

Robban

Admin
Fler åtgärder
bottom of page