top of page
FACEBOOK-BANNER-2023-lrge.png

Om oss

Tack för att ni tar er tid att läsa vår blogg 💙

Kanske är det så att även ni har en dröm om att kunna flytta till varmare breddgrader, och kanske är det speciellt Kreta i Grekland som lockar? Eller varför inte i Grekland generellt?

Vad handlar då bloggen om?
Eftersom våra vägar på något sätt korsats, är det säkert ingen tillfällighet att ni delar samma dröm eller tanke som vi? Vad är skillnaden mellan oss och er andra som söker drömmen i Grekland?

 

Enkelbiljettkreta.se erbjuder er läsare en möjlighet att ta del av vår hela resa från början till nu.

En resa vi vet även ni kan göra oavsett om ni är arbetare, pensionär eller ensamstående utan kapital?

Och varför ska just Ni läsa i den?

-Det är er dröm och era önskemål vi försöker hjälpa er med svaren till.
Det är precis så vi försöker förmedla oss i bloggen, genom att skriva precis som det kan vara i en vardag här nere för en alldaglig Svensk med lyckönskan om att integrera fullt ut med Grekerna och Kretensarna, Och för att kunna ta del av precis det som gör hela denna nation så fantastisk och helt underbar!

Det är inte alla som har detta som mål med sin utvandring hit, och det är såklart helt okej.

Men för gemene man och kvinna som drömmer om att kunna ta steget och kanske ännu inte är pensionärer eller har en investering här sen tidigare, vill vi berätta om att det är fullt möjligt att genomföra utan dessa begränsningar.

Vi skriver utan filter och utan att försköna vår vardag där vi berättar och beskriver om alla de olika svårigheterna man har och kan stöta på under tiden man skapar sig ett helt nytt liv och vardag här nere som integrerad i samhället. Men vi skriver även om alla de saker som gör det hela så värt att förverkliga.
 

Andra som valt att flytta hit permanent har även de gjort sig ett liv här nere, och vi alla har en egen berättelse, detta är vår...

 

Åter igen, Tack för att du läser om oss och integrerar med oss💙

 

Fakta om oss:

Ett par i härliga mellanåldern som tagit sitt pick och pack och utvandrat till den genuina ön Kreta, den största av de Grekiska öarna. Här bor vi med våra två småhundar, Vilma och Mimmi.

 

Kontakta oss (klicka på länk):

enkelbiljettkreta(at)gmail.com

 

Vardagar 10:00 - 15:00

Kontakta oss via Telefon / WhatsApp

Info
bottom of page