top of page
Länka er blogg?
Eget inlägg i bloggen?

Länkar

Vill ni att vi länkar till er blogg eller länkar till er facebook?
Vi länkar naturligtvis även till er facebook sida om ni inte har en egen blogg. Eller, kanske ni skriver på facebook direkt?
Vi vill gärna se att ni har klara regler för er blogg/sida då vi inte länkar till andra sidor som publicerar rasistiskt material, påhopp och mobbing kring sexuella läggningar, etisk tillhörighet eller andra olämpliga åsikter som inte vi tycker passar i offentliga sammanhang överhuvudtaget. Dessutom vill vi gärna se att man håller en god ton och har admins som är aktiva.
Vi ser helst att man inte är en sida/blogg som riktar sig till ett specifikt mål och målgrupp. Vi själv har som standard att vi skriver till alla åldrar mellan demografiska parametrar om 18-65+ samt att vi undviker direkt marknadsföring via 3-4:e part (Uppdragsgivare).


Skriver ni själv för en reseblogg, resebolag och/eller för någon turistorganisation, ser vi gärna att ni även skickar oss ett POA - Policy of Agreement mellan oss, er och er uppdragsgivare. Vi har alla rättigheter (Copyright) samt immateriella rättigheter för vårt material, text, bild och foto. Allt material som används från oss ska ha vattenstämpel och/eller ska källa anges, om inte annat anges i avtal(et).

All överträdelse om upphovsrätt, copyright beivras enligt lag.

Vi vill gärna att ni förutom regler även har angivet er policy mot era användare.

Ni kan läsa om våra här:Läs gärna i våra användarvillkor och användarpolicy här.

 

Klart? Perfekt!

Då stödjer vi såklart varandra,


Så här gör vi då:
1. Skicka oss ett E-post meddelande där ni länkat till er sida där ni via en aktiv länk, länkar direkt till vår blogg
2. Vi svarar med att länka till er sida, vilken ni väljer själv adress till och skickar en E-post bekräftelse när den är länkar och aktiv.

 

 

Vill ni skriva och få ert inlägg publicerat i vår blogg?

Naturligtvis vill vi gärna dela upplevelser från Kreta med alla, även er som varit här många många gånger.
Vi vet att många av er där ute har otroligt fina och underbara minnen att berätta om er vistelse på Kreta? Så varför inte skriva ner några rader och låta våra läsare ta del av det ni skriver? Tänk på att skriva om saker ni själva har rättigheter till, dvs. inte kopierad text från andra författare och/eller artiklar. Om det finns citat eller annan text i ert material som kommer från 2:a part, ska dessa anges i källor och/eller länkas till. Bilder ska vara egna och tagna av dig som skriver (författaren) inlägget vi publicerar i vår blogg.
Enkelbiljettkreta.se eller de som har, sköter och administrerar denna bloggen ansvarar ej för äktheten i erhållen extern text.

För anmälan om rättigheter ber vi er kontakta oss via E-post och beskriva intrånget. All medveten överträdelse beivras enligt lag.

 

 

Informatin
bottom of page